Thursday, January 28, 2010

Locked in a Capital "I".

I can not remember where I last heard it. But there's a song about being locked in a Capital "I", the best explanation for this I take from David Foster Wallace's Oblivion:

...of course they were unique and superior in certain crucial ways, how else could they explain the fact that they themselves have been at the exact centre of the entirety of their concious lives? 

 



I normally do not take photographs. I get photos taken of me. If it weren't for picture tagging on Facebook, I would have so little photographic memories of my existence. I almost never post personal photos online because not everyone would like their image on a public blog, but sometimes I just feel compelled to, you know. Just like how I feel compelled to write about pretty intimate details of my life here. I can't help it, although sometimes I wonder if this may actually do more harm then good.

I'm uncomfortable posting the likenesses of people I know anyway, unless I know them very well, and they already have a web presence anyway (like Phil). But even then...

These are photos from the morning of the "Pepper Lunch" that Danielle took. I thought they were pretty cool, and wanted to post them, but couldn't without blanking out the identity of the other people involved, so I started blanking them out.

They turned out a bit cynical, eventually, IMHO. But I like them. They bother me.

2 comments:

Steve said...

Its hard to find the quality post but you have done this job nicely. I would like to appreciate you for sharing such an exclusive images with us regarding babe.

Unknown said...

İnsanların ortak gereksinimi olan cinsellik üzerine açılmış olan Sex Shop lar sadece Türkiye’de değil bütün dünyada yoğun ilgi görmektedir. İnsanların kendilerini tatmin etmek amacıyla başvurduğu ve aradıkları materyalleri bu tür marketlerden temin edebiliyorlar.
Sadece Baylar değil Bayanlarında gereksinim duyduğu bu marketler birçok kitlenin gerek duyduğu önemli alışveriş merkezleridir. Son Zamanlarda gençlerin ilgi odağı haline gelmiştir. Türkiye’de Seks Shop lar çoğaldıkça ilgi düzeyi de artmaktadır ve vatandaşlar bu marketler hakkında ki bilgileri internet üzerinden sağlamaktadırlar. Çeşitli kategoriler altında satılan ürünler İnsanların tam aradığı düzeydedir. Dünyada büyük ilgi uyandıran ve hemen her ülkede örneği bulunan Erotik Shop Her yaşta insanın aradığı merak ettiği ürünlerin ihracatında bulunmaktadır.
Bu marketlerin sattığı ürünler internet üzerinden de alışverişi yapılabildiği için daha güvenli ve gizliliği korunur bir şekil almıştır. Üstelik bu ürünlerin garantili olması insanlar üzerinde olumlu bir etkisi olmuştur insanların bir ürünü alırken onu önceden kullanan birinin ürün hakkında yaptığı yorumları takip etmektedir internet üzerinde bulunan kullanıcı yorumlarından. Seks Shop larda her ürün cinsiyetlere göre farklılık gösterebilir. Mesela bay müşterilerin aldığı bir ürünü bayan müşterilerin alması söz konusu olamaz.
Özellikle Avrupa ülkelerinden uyarlanan Erotic Shop lar batılı ülkelerde yaygınlaştırıldığı gibi artık doğu ülkelerinde de yaygınlaşıyor. Erotik Shop larda satılan ürünler son derece gerçeğe yakın olduğu için insanların beklediği düzeyde kaliteyi göstermiş oluyor. Sex Shop lar sadece bekâr insanların değil evli çiftlerinde ilgi odağı durumundadır. Cinsel hayatlarında meydana getirmek istedikleri değişiklikleri marketlerde satılan ürünlerle gerçekleştirme imkânı bulurlar. Sanal ortamda bu tür uygulamaların ve aktivitelerin tanıtıldığı için insanlar marketleri dolaşmayı pek tercih etmiyor internet üzerinden ürününü beğenip markete alışverişe gidebildiği gibi bu alışverişi internet üzerinden de gerçekleştirebiliyor.