Saturday, January 30, 2010

Counting the Electro Beats to bed.

Sven Våth was a spiritual experience. He went on till 5:30 and kept on going. Well past Zouk's closing time indeed. I had an epiphany while on the dance floor. I was spacing out (a combination of sleepiness, awesome and really loud Trance- minimal ish beats) thinking about my move to Holland when the little voice in my head said, "Fuck it you know. You should just go. It's a free country there, people do whatever they want there and fuck it all. The only thing being a citizen of a country entitles you to is the license to live as a useless bum in said country. So don't carry on staying here if what you wanna do is go. The only difference about you there is that you don't have an EU pass. So what." Epiphany man.

The other time I had one like that was outside the Budapest war museum (very depressing place indeed). It was 8 in the morning, I felt surprisingly good, the winter weather was crisp and the sun was shining, and I thought, "You know, the only reason why people do evil things is because theya re ignorant, afraid and insecure. Or perhaps just insane. But evil in an of itself doesn't really exist as an entire entity in itself."

1 comment:

Unknown said...

İnsanların ortak gereksinimi olan cinsellik üzerine açılmış olan Sex Shop lar sadece Türkiye’de değil bütün dünyada yoğun ilgi görmektedir. İnsanların kendilerini tatmin etmek amacıyla başvurduğu ve aradıkları materyalleri bu tür marketlerden temin edebiliyorlar.
Sadece Baylar değil Bayanlarında gereksinim duyduğu bu marketler birçok kitlenin gerek duyduğu önemli alışveriş merkezleridir. Son Zamanlarda gençlerin ilgi odağı haline gelmiştir. Türkiye’de Seks Shop lar çoğaldıkça ilgi düzeyi de artmaktadır ve vatandaşlar bu marketler hakkında ki bilgileri internet üzerinden sağlamaktadırlar. Çeşitli kategoriler altında satılan ürünler İnsanların tam aradığı düzeydedir. Dünyada büyük ilgi uyandıran ve hemen her ülkede örneği bulunan Erotik Shop Her yaşta insanın aradığı merak ettiği ürünlerin ihracatında bulunmaktadır.
Bu marketlerin sattığı ürünler internet üzerinden de alışverişi yapılabildiği için daha güvenli ve gizliliği korunur bir şekil almıştır. Üstelik bu ürünlerin garantili olması insanlar üzerinde olumlu bir etkisi olmuştur insanların bir ürünü alırken onu önceden kullanan birinin ürün hakkında yaptığı yorumları takip etmektedir internet üzerinde bulunan kullanıcı yorumlarından. Seks Shop larda her ürün cinsiyetlere göre farklılık gösterebilir. Mesela bay müşterilerin aldığı bir ürünü bayan müşterilerin alması söz konusu olamaz.
Özellikle Avrupa ülkelerinden uyarlanan Erotic Shop lar batılı ülkelerde yaygınlaştırıldığı gibi artık doğu ülkelerinde de yaygınlaşıyor. Erotik Shop larda satılan ürünler son derece gerçeğe yakın olduğu için insanların beklediği düzeyde kaliteyi göstermiş oluyor. Sex Shop lar sadece bekâr insanların değil evli çiftlerinde ilgi odağı durumundadır. Cinsel hayatlarında meydana getirmek istedikleri değişiklikleri marketlerde satılan ürünlerle gerçekleştirme imkânı bulurlar. Sanal ortamda bu tür uygulamaların ve aktivitelerin tanıtıldığı için insanlar marketleri dolaşmayı pek tercih etmiyor internet üzerinden ürününü beğenip markete alışverişe gidebildiği gibi bu alışverişi internet üzerinden de gerçekleştirebiliyor.