Saturday, February 06, 2010

From Sentosa to The Winter Olympics

Just as if to remind me of how fast and far time has passed, someone posted a link to the Alberta World Cup (a kind of prelude to the 2010 Winter Olympics) on facebook, and I saw this sprint skier Liz and I met last year at Singer's own crappy Cafe del Mar on Sentosa. It wasn't so crappy then though.


The guy on the left is Peter Larsson, who bought Liz a bottle of M&C after much fuss around this time of the year. The whole deal was a little complicated, but it started out with a very pretty girl with an orchid in her hair approaching Liz for her number. Liz (having flexible sexual preference as all PL girls do) thought the girl was coming on to her and gave her her name and number. A quarter of an hour later, a bottle of champagne arrived. The waiter pointed out  the guy who had bought it, and of course we had to check him out. I mean, when something like this happens, you're practically obliged to check the guy out.

She wasn't impressed, but I was. I mean, c'mon, he was tall, blonde and hunky. And a professional athlete. Okay, she wasn't impressed because she's not that into blondes (and he probably needed braces), but I am. Totally have that thing for Scandies. Light blonde hair with a deep tan and clear eyes? So my thing. I mean I dig all kinds of cute nerds, but a certain kind of cute nerd is especially potent.

My friends were all going, "Oh my god, sloppy seconds!" But you know, (haha) good fun is good fun. Also, at that point in time I had plans to visit Sweden (which I did in August '09), so there was the possibility of having a good time there with a hot guy I already knew, which always helps if you like your European experience chock-a-bloc with steamy rendezvous. Honestly, what kind of girl doesn't.

It didn't work out though, and I feel a bit sorry that he's retired now. Not that I know jack-shit about skiing. But it's a bit sad I guess because he did say he was going to take part in the Winter Olympics this year and it looks like it's just not going to happen. Oh well!

1 comment:

Unknown said...

İnsanların ortak gereksinimi olan cinsellik üzerine açılmış olan Sex Shop lar sadece Türkiye’de değil bütün dünyada yoğun ilgi görmektedir. İnsanların kendilerini tatmin etmek amacıyla başvurduğu ve aradıkları materyalleri bu tür marketlerden temin edebiliyorlar.
Sadece Baylar değil Bayanlarında gereksinim duyduğu bu marketler birçok kitlenin gerek duyduğu önemli alışveriş merkezleridir. Son Zamanlarda gençlerin ilgi odağı haline gelmiştir. Türkiye’de Seks Shop lar çoğaldıkça ilgi düzeyi de artmaktadır ve vatandaşlar bu marketler hakkında ki bilgileri internet üzerinden sağlamaktadırlar. Çeşitli kategoriler altında satılan ürünler İnsanların tam aradığı düzeydedir. Dünyada büyük ilgi uyandıran ve hemen her ülkede örneği bulunan Erotik Shop Her yaşta insanın aradığı merak ettiği ürünlerin ihracatında bulunmaktadır.
Bu marketlerin sattığı ürünler internet üzerinden de alışverişi yapılabildiği için daha güvenli ve gizliliği korunur bir şekil almıştır. Üstelik bu ürünlerin garantili olması insanlar üzerinde olumlu bir etkisi olmuştur insanların bir ürünü alırken onu önceden kullanan birinin ürün hakkında yaptığı yorumları takip etmektedir internet üzerinde bulunan kullanıcı yorumlarından. Seks Shop larda her ürün cinsiyetlere göre farklılık gösterebilir. Mesela bay müşterilerin aldığı bir ürünü bayan müşterilerin alması söz konusu olamaz.
Özellikle Avrupa ülkelerinden uyarlanan Erotic Shop lar batılı ülkelerde yaygınlaştırıldığı gibi artık doğu ülkelerinde de yaygınlaşıyor. Erotik Shop larda satılan ürünler son derece gerçeğe yakın olduğu için insanların beklediği düzeyde kaliteyi göstermiş oluyor. Sex Shop lar sadece bekâr insanların değil evli çiftlerinde ilgi odağı durumundadır. Cinsel hayatlarında meydana getirmek istedikleri değişiklikleri marketlerde satılan ürünlerle gerçekleştirme imkânı bulurlar. Sanal ortamda bu tür uygulamaların ve aktivitelerin tanıtıldığı için insanlar marketleri dolaşmayı pek tercih etmiyor internet üzerinden ürününü beğenip markete alışverişe gidebildiği gibi bu alışverişi internet üzerinden de gerçekleştirebiliyor.