Monday, February 22, 2010

Lost Girls for Bedtime.

I finally started reading Lost Girls. I read part of volume 1 ages ago, but then got busy and never carried on. It's Alan Moore's take on the fantasies of Alice, Wendy and Dorothy. Their alternate universes as a metaphor for sexual awakening. The Straw Man in The Wizard of Oz wasn't really a straw man, he was a beautiful blonde boy with not a lot of brains. The Queen of Hearts was Alice's all-powerful controlling lesbian lover, and Peter Pan is a gypsy teaching well brought up and so bourgeois Wendy Darling the joys of sex. Captain Hook, by the way, is a pedophile. So was the bunny rabbit in Alice. Go figure.

One thing that got me laughing out loud was the Austrian character in it called Rolf. So I have this impression that Austrian men are pretty decadent, and can charm your pants of. No idea where I got that from. I've met a few that are like that, and more that aren't. So probably from comic books. There's always an aristocratic Austrian man popping up in comic books charming both ladies and gents.

In Lost Girls, this Rolf character, who is having an affair with Dorothy, gets Wendy's husband to have sex with him. He tells Mr. Potter it's "Natürlich" and that "One commandant at Military school would take me in his mouth. You know? My Little Sausage." I almost pissed myself laughing. I just felt it was quite in an Austrian way (whatever the hell that is) for him to refer to his penis as my little sausage. It's like calling your pussy a popo you know?

Anyway! Good night!

1 comment:

Unknown said...

İnsanların ortak gereksinimi olan cinsellik üzerine açılmış olan Sex Shop lar sadece Türkiye’de değil bütün dünyada yoğun ilgi görmektedir. İnsanların kendilerini tatmin etmek amacıyla başvurduğu ve aradıkları materyalleri bu tür marketlerden temin edebiliyorlar.
Sadece Baylar değil Bayanlarında gereksinim duyduğu bu marketler birçok kitlenin gerek duyduğu önemli alışveriş merkezleridir. Son Zamanlarda gençlerin ilgi odağı haline gelmiştir. Türkiye’de Seks Shop lar çoğaldıkça ilgi düzeyi de artmaktadır ve vatandaşlar bu marketler hakkında ki bilgileri internet üzerinden sağlamaktadırlar. Çeşitli kategoriler altında satılan ürünler İnsanların tam aradığı düzeydedir. Dünyada büyük ilgi uyandıran ve hemen her ülkede örneği bulunan Erotik Shop Her yaşta insanın aradığı merak ettiği ürünlerin ihracatında bulunmaktadır.
Bu marketlerin sattığı ürünler internet üzerinden de alışverişi yapılabildiği için daha güvenli ve gizliliği korunur bir şekil almıştır. Üstelik bu ürünlerin garantili olması insanlar üzerinde olumlu bir etkisi olmuştur insanların bir ürünü alırken onu önceden kullanan birinin ürün hakkında yaptığı yorumları takip etmektedir internet üzerinde bulunan kullanıcı yorumlarından. Seks Shop larda her ürün cinsiyetlere göre farklılık gösterebilir. Mesela bay müşterilerin aldığı bir ürünü bayan müşterilerin alması söz konusu olamaz.
Özellikle Avrupa ülkelerinden uyarlanan Erotic Shop lar batılı ülkelerde yaygınlaştırıldığı gibi artık doğu ülkelerinde de yaygınlaşıyor. Erotik Shop larda satılan ürünler son derece gerçeğe yakın olduğu için insanların beklediği düzeyde kaliteyi göstermiş oluyor. Sex Shop lar sadece bekâr insanların değil evli çiftlerinde ilgi odağı durumundadır. Cinsel hayatlarında meydana getirmek istedikleri değişiklikleri marketlerde satılan ürünlerle gerçekleştirme imkânı bulurlar. Sanal ortamda bu tür uygulamaların ve aktivitelerin tanıtıldığı için insanlar marketleri dolaşmayı pek tercih etmiyor internet üzerinden ürününü beğenip markete alışverişe gidebildiği gibi bu alışverişi internet üzerinden de gerçekleştirebiliyor.